Svako je društvo slobodno, napredno i zadovoljno onoliko koliko je slobodan, zadovoljan i sretan svaki pojedinac. Također, činjenica je da je obitelj temelj svakoga društva a bez sretne i zdrave obitelji u kojoj vladaju kvalitetni i humani odnosi, nema ni sretnoga i naprednog društva.

5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Nakon osam godina ljubavi i zajedničkog života slavna tenisačica Martina Navratilova vjenčala se s lijepom ruskom manekenkom Julijom Lemigovom

martina navratilova

Proslavljena tenisačica Martina Navratilova vjenčala se sa svojom dugogodišnjom partnericom, 42-godišnjom Julijom Lemigovom u ponedjeljak 15. prosinca, javlja BBC News. 'Imam 58 godina i prvi put sam se udala', rekla je Martina ne skrivajući sreću. Dodala je kako, zbog činjenice da je lezbijka, nikada i nije razmišljala o vjenčanju, ali i da vjeruje kako će njezin brak biti primjer drugim istospolnim parovima.

Martina i Julia zajedno su od 2006, a ovoga rujna romantičnom prosidbom na stadionu Arthur Ash u New Yorku odmah poslije polufinalnog meča Martina je javno zaprosila lijepu rusku manekenku. Legendarna osvajačica 18 grand slam titula sve je ganula dirljivom prosidbom.

'Čekala sam pravi trenutak da pitam Juliju. Pomislila sam da je ovo pravo mjesto i pravo vrijeme da postavim pitanje i sretna sam što je odgovor bio potvrdan', objasnila je tada slavna tenisačica koja je davne 1981. priznala u intervjuu da je biseksualna.

 

Izvor: tportal.hr

Podijelite

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn