Svako je društvo slobodno, napredno i zadovoljno onoliko koliko je slobodan, zadovoljan i sretan svaki pojedinac. Također, činjenica je da je obitelj temelj svakoga društva a bez sretne i zdrave obitelji u kojoj vladaju kvalitetni i humani odnosi, nema ni sretnoga i naprednog društva.

5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (2 Votes)

 

Za razliku od starijih generacija koje su se iznimno rijetko usuđivale progovoriti o svojoj seksualnosti jer su odrastale u vremenima kada homoseksualnost u javnom govoru uopće nije postojala a u privatnim razgovorima se o njoj progovaralo isključivo u negativnom kontekstu, današnje generacije se puno češće odlučuju na outanje odabirući pri tome vrlo maštovite načine uz primjenu modernih tehnologija.

Jedna od prilično popularnih pojava koje se danas mogu naći na internetu je snimanje samog trenutka priznanja i roditeljske reakcije, te stavljanje takvog video uratka na YouTube.

Većina autora tih video klipova u objašnjenju navodi kako prezentacijom videa žele ohrabriti druge koji prolaze proces prihvaćanja i skupljaju hrabrost za isti korak i na taj način im pomoći u prevladavanju tog emocionalno teškog i osjetljivog iskustva.

Pogledajte kako su to učinila ova dva blizanca čiji je video u samo dva dana pogledalo gotovo 5 milijuna ljudi.

U objašnjenju ispod video klipa, braća Rhodes su napisala: "U 2015. SMO odlučili da je vrijeme da konačno budemo ono što jesmo. Nadamo se da će naš postupak ohrabriti i inspirirati druge. Hvala na potpori. Volimo vas"


Video bi osobito trebali pogledati svi oni roditelje koji ne shvaćaju kako homoseksualnost njihova djeteta nije njihov hir, namjerni odabir ili želja djeteta da roditelje povriujedi (što roditelji često misle) nego naprosto unutarnja potreba djeteta da prema roditeljima bude iskreno.

Podijelite

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn