Svako je društvo slobodno, napredno i zadovoljno onoliko koliko je slobodan, zadovoljan i sretan svaki pojedinac. Također, činjenica je da je obitelj temelj svakoga društva a bez sretne i zdrave obitelji u kojoj vladaju kvalitetni i humani odnosi, nema ni sretnoga i naprednog društva.

Najčešća pitanja

Written by Scott Bidstrup i Dorino Manzin on 06 02 2014 in Najčešća pitanja
Najčešća pitanja
Za mnoge roditelje saznanje da je njihovo dijete homoseksualne orjentacije predstavlja ogroman šok. Iako se još u najranijem djetinjstvu mogu pojaviti pojedini znaci koji mogu ukazivati u kojem pravcu bi se mogla razvijati djetetova osobnost, većina roditelja ne želi ni razmišljati o mogućnosti da njegovo dijete u tolikoj mjeri može odstupati od uvriježenih društvenih normi.
Hits 2251 2 votes Više...
Written by PFLAG, izdvojio Augie on 21 09 2008 in Najčešća pitanja
Najćčešća pitanja
Svijet može biti teško mjesto za jednog mladog čovjeka. Nalaziš se u jednom od perioda u svom životu koji te najviše zbunjuje.Prvo, tijelo ti se mijenja više no što će ikada. A tvoji hormoni, vrijedno radeći na mijenjanju tvog tijela, se možda igraju sa tvojim raspoloženjima. Jednog se dana možeš osjećati odlično, drugog jadno, bez ikakvog očitog razloga.
Hits 3894 3 votes Više...

Podijelite

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn