Svako je društvo slobodno, napredno i zadovoljno onoliko koliko je slobodan, zadovoljan i sretan svaki pojedinac. Također, činjenica je da je obitelj temelj svakoga društva a bez sretne i zdrave obitelji u kojoj vladaju kvalitetni i humani odnosi, nema ni sretnoga i naprednog društva.

0 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

shiloh

Angelina Jolie i Brad Pitt podržavaju svoju kćerku u njenoj želji da se zove "John". Prema InTouch Weekly, Hollywoodski najseksi par dao je Shiloh slobodu da izrazi svoju osobnost, i u potpunosti je podržavaju u tome kada je u pitanju izbor odjeće, kao i njenu želju da odabere muško ime - i to nije ništa novo.

Jolie i Pitt su bili vrlo otvoreni i iskreni u priznavanju toga da je Shiloh tomboy, a glasine su se ponovno pojavile nakon što se osmogodišnja Shiloh pojavila na premijeri majčinog filma u odijelu.

"Ona želi biti dječak. Zato smo joj morali dati odrezati kosu. Ona voli nositi sve što dječaci nose. Misli da je jedna od braće", rekla je Jolie ranije. Prije mnogo godina na gostovanju kod Oprah Winfrey Pitt je izjavio da Shiloh želi da je zovu John.

Angelina Jolie i Brad Pitt i inače su poznati kao ljudi bez predrasuda i veoma hvaljeni zbog svoje otvorenosti. Oni želju i doluku svoje kćerke da se oblači kao dječak ne gledaju samo kao "fazu". Umjesto toga prigrlili su svoje dijete i dali joj priliku da sama istraži tko je ona zapravo.

shiloh

"Istraživati što znači živjeti i biti jedan i drugi spol potpuno je normalno, ali problem je što smo to potiskivali generacijama, pa se stoga većina još uvijek osjeća nelagodno vezano uz tu problematiku", izjavila je klinička psihologica Linda Blair.

 

Izvor: INQUISITR

Podijelite

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn