Svako je društvo slobodno, napredno i zadovoljno onoliko koliko je slobodan, zadovoljan i sretan svaki pojedinac. Također, činjenica je da je obitelj temelj svakoga društva a bez sretne i zdrave obitelji u kojoj vladaju kvalitetni i humani odnosi, nema ni sretnoga i naprednog društva.

0 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Robert Grant

Robert Gant (rođen kao Robert Gonzalez, 13. srpnja, 1968.) je američki gej glumac poznat prije svega po svojim ulogama na televiziji. Gant je počeo glumiti u reklamama sa svojih deset godina.
Studirao je najprije na Sveucilistu u Pennsylvaniji, a zatim je studirao pravo na Georgetown University.

Za vrijeme studija amaterski se bavio glumom. U Los Angeles je otišao kao advokat, dobivši posao u najvećoj svjetskoj firmi, Clifford Chance, ali je porduznica u L.A.-u uskoro je zatvorena, tako da se Gant počinje fokusirati na glumu.
 
Godine 2001. pojavio se u seriji Queer as Folk u ulozi profesora Bena Brucknera. Pre Queer as Folk glumio je u serijama kao što su Popular i Caroline in the City. Pojavljivao se, također, u velikim TV serijama, kao Friends, Veronica’s Closet, Becker, Melrose Place, Ellen i Providence (TV serija). Gant je glumio i u nekoliko filmova, kao što su The Constract, Fits and Starts, Marie and Bruce itd.

Godine 2003. Gant je dobio specijalu nagradu za ljudska prava, koja mu je uručena u gradskoj vijećnici New Yorka. Zajedno sa drugim članovima i članicama ekipe skupljene oko serije Queer as Folk, Gant je 2004. godine dobio specijalu nagradu od The National Stonewall Democrats za stvaranje i prezentiranje pozitivne gej porodice ispunjene ljubavlju u svim svojim formama.

{adselite} Uručena mu je također i nagrada od strane National Gay and Lesbian Task Force, 2003. godine; i Human Rights Campaign mu je dodelio National Equality Award 2006. godine.
Zajedno sa Chad Allenom i Christopher Racsterom, Gant vodi filmsku i televizijsku produkcijsku kuću Mythgarden, koja se fokusira na LGBT sadržaje.

U svom aktivističkom radu, Gant posebnu pažnju usmjerava na starije LGBT osobe. Podržava organizacije kao što su Senior Advocacy for LGBT Elders i Gay and Lesbian Elder Housing. Takođe, vodi website u potpunosti posvećen starijim LGBT ljudima i problemima sa kojima se oni susreću.

Podijelite

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn