Svako je društvo slobodno, napredno i zadovoljno onoliko koliko je slobodan, zadovoljan i sretan svaki pojedinac. Također, činjenica je da je obitelj temelj svakoga društva a bez sretne i zdrave obitelji u kojoj vladaju kvalitetni i humani odnosi, nema ni sretnoga i naprednog društva.

0 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Građanska inicijativa "U ime obitelji" sutra počinje skupljati potpise za raspisivanje referenduma u kojem bi se odlučivalo da se u Ustav unese odredba po kojoj je brak zajednica muškarca i žene.

u ime obitelji

Građanska inicijativa \"U ime obitelji\" sutra počinje skupljati potpise za raspisivanje referenduma u kojem bi se odlučivalo da se u Ustav unese odredba po kojoj je brak zajednica muškarca i žene.

Potpisi će se prikupljati do 26. svibnja na više od 2000 mjesta u cijeloj Hrvatskoj. Iz inicijative ističu da će potpise prikupljati ispred katoličkih crkava, džamija, na brojni fakultetima te na najposjećenijim lokacijama u svim hrvatskim gradovima.

{adselite} Za raspisivanje referenduma je u 15 dana potrebno prikupiti 375 tisuća potpisa, što je 10 posto od svih ljudi upisanim u popis birača.

 

Izvor: Večernji list

Podijelite

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn