Svako je društvo slobodno, napredno i zadovoljno onoliko koliko je slobodan, zadovoljan i sretan svaki pojedinac. Također, činjenica je da je obitelj temelj svakoga društva a bez sretne i zdrave obitelji u kojoj vladaju kvalitetni i humani odnosi, nema ni sretnoga i naprednog društva.

5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Kako diše bračni par Brad Pitt i Angleina Jolie, tako, ispostavit će se diše i cijeli Holywood. Tek što  je Brad Pitt donirao 100.000 dolara za kampanju za podršku gay brakovima u Kaliforniji, to isto je učinio i redatelj Steven Spielberg sa suprugom Kate u oči  referenduma čiji  je cilj da zabrani takve zajednice u Kaliforniji.

"Da, on i Kejt su dali takav poklon", rekao je režiserov  predstavnik Marvin Livi agenciji France press.

Homoseksualni brakovi legalizirani  su u Kaliforniji u lipnju. Protivnici takvih zajednica prikupili su dovoljno potpisa kako bi mogli da zatraže organiziranje referenduma i ponište odluke koju je Vrhovni sud Kalifornije donio u lipnju.

{adselite} Referendum pod nazivom "Prijedlog 8" zakazan je za 4. studeni.

"Upisivanjem diskriminacije u Ustav, Prijedlog 8 ima za cilj eliminirati pravo svakog građana da stupi u brak, kakvo god da je njegovo seksualno opredjeljenje. Takvoj diskriminaciji nije mijesto ni u Ustavu Kalifornije, niti u bilo kom drugom", piše u priopćenju Spilbergovih koje je objavio list "Variety".

 

Izvor: Associated Press, preveo medo

Podijelite

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn