Svako je društvo slobodno, napredno i zadovoljno onoliko koliko je slobodan, zadovoljan i sretan svaki pojedinac. Također, činjenica je da je obitelj temelj svakoga društva a bez sretne i zdrave obitelji u kojoj vladaju kvalitetni i humani odnosi, nema ni sretnoga i naprednog društva.

4 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (1 Vote)

Iskustva drugih često mogu pomoći ljudima da savladaju razne situacije s kojima se teško mogu nositi. U tom smislu i funkcioniraju i razne terapijske grupe u kojima se okupljaju ljudi s istim ili sličnim problemima koje prilično uspješno rješavaju običnim iskrenim razgovorom.

Vaša priča na ovoj stranici može imati dvije pozitivne posljedice:

  1. Samim pisanjem "olakšat ćete dušu" a da se pri tome ni na koji način ne izlažete mogućnosti osude okoline. Na taj način pomoći ćete sami sebi jer je općepoznato da se problemi lakše svladavaju kada se podijele s nekim.
  2. Vaša priča pomoći će drugim roditeljima, djeci, braći i sestrama da shvate kako se to što oni proživljavaju događa i drugima, što im svakako može pomoći u prevladavanju vlastite situacije

Priču možete poslati potpuno anonimno ne otkrivajući niti jedan detalj koji sadržaj može povezati s vama i vašom obitelji. Nadalje, u svakom trenutku možete poslati zahtjev za uklanjanjem priče ukoliko na bilo koja način osjetite da Vam njeno objavljivanje otežava situaciju u kojoj se nalazite. Zahtjev možete poslati bez ikakvog obrazloženja, jedini je uvjet da ga pošaljete sa iste e-mail adrese s koje ste poslali i priču.

  Što je PFLAG?

 Pošaljite svoju priču

Podijelite

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn