Svako je društvo slobodno, napredno i zadovoljno onoliko koliko je slobodan, zadovoljan i sretan svaki pojedinac. Također, činjenica je da je obitelj temelj svakoga društva a bez sretne i zdrave obitelji u kojoj vladaju kvalitetni i humani odnosi, nema ni sretnoga i naprednog društva.

0 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Muškarci koji imaju više od jednog starijeg brata imaju veće izglede da će biti homoseksualne orijentacije, tvrde kanadski znanstvenici. 
Istraživanje znanstvenika s Brock University čije je rezultate objavio stručni časopis Proceedings of the National Academy of Sciences predstavlja novi dokaz u prilog tvrdnjama da se seksualna orijentacija temelji na biološkoj osnovi.

Kanadski znanstvenici rezultate dobivene praćenjem 944 ispitanika objašnjavaju prenatalnim efektima jer je utvrđeno da na izglede za homoseksualnost utječe samo broj biološke starije braće.
Izgledi za homoseksualnost su dodatno rasli s povećanjem broja starije braće, dodaju istraživači.
Po njihovim podacima, oko 3% muške populacije je homoseksualno, dok se kod muškaraca sa starijom braćom taj udio može povećati na 5%.
Znanstvenici pretpostavljaju da je rezultate njihovog istraživanja moguće objasniti reakcijom majčinog imunološkog sustava na kasnije muške fetuse.

Podijelite

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn