Svako je društvo slobodno, napredno i zadovoljno onoliko koliko je slobodan, zadovoljan i sretan svaki pojedinac. Također, činjenica je da je obitelj temelj svakoga društva a bez sretne i zdrave obitelji u kojoj vladaju kvalitetni i humani odnosi, nema ni sretnoga i naprednog društva.

0 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Muškarci koji imaju više od jednog starijeg brata imaju veće izglede da će biti homoseksualne orijentacije, tvrde kanadski znanstvenici. 
Istraživanje znanstvenika s Brock University čije je rezultate objavio stručni časopis Proceedings of the National Academy of Sciences predstavlja novi dokaz u prilog tvrdnjama da se seksualna orijentacija temelji na biološkoj osnovi.

{adselite} Kanadski znanstvenici rezultate dobivene praćenjem 944 ispitanika objašnjavaju prenatalnim efektima jer je utvrđeno da na izglede za homoseksualnost utječe samo broj biološke starije braće.
Izgledi za homoseksualnost su dodatno rasli s povećanjem broja starije braće, dodaju istraživači.
Po njihovim podacima, oko 3% muške populacije je homoseksualno, dok se kod muškaraca sa starijom braćom taj udio može povećati na 5%.
Znanstvenici pretpostavljaju da je rezultate njihovog istraživanja moguće objasniti reakcijom majčinog imunološkog sustava na kasnije muške fetuse.

Podijelite

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn