Svako je društvo slobodno, napredno i zadovoljno onoliko koliko je slobodan, zadovoljan i sretan svaki pojedinac. Također, činjenica je da je obitelj temelj svakoga društva a bez sretne i zdrave obitelji u kojoj vladaju kvalitetni i humani odnosi, nema ni sretnoga i naprednog društva.

0 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Dugine obitelji pozivaju na novo druženje! Po uzoru na slične organizacije u svijetu, Dugine obitelji okupljaju LGBT parove i pojedince koji imaju djecu, žele imati djecu ili se samo žele informirati o izazovima i lijepim stranama planiranja obitelji.

Na idućem druženju razgovarati će se o mogućim aktivnostima i planovima za Dugine obitelji u 2015. godini. Od mjesečnih druženja preko proslave Međunarodnog dana obiteljske jednakosti do grupa podrške/savjetovanja, ideja za aktivnosti je puno te su sve zainteresirane osobe pozvane kako bi dale svoj doprinos planiranju aktivnosti u ovoj godini.

Druženje Duginih obitelji biti će svakako i prilika za bolje upoznavanje LGBT roditelja i roditeljica te za razmjenu iskustava i spoznaja. Kako se radi o netipičnim obiteljima, razgovor s drugima u sličnim životnim okolnostima pogotovo može biti vrlo koristan i ohrabrujući.

Dugine obitelji pozivaju sve, bez obzira na prethodno sudjelovanje u radionicama i drugim aktivnostima Duginih obitelji, sve LGBT roditelje koji imaju djecu ili kojima je beba na putu, sve one koji pokušavaju, a zapeli su u slijepoj ulici, kao i one koji tek povremeno razmišljaju o opciji da bi jednog dana mogli biti roditelji, da dođu na druženje u ponedjeljak, 09. ožujka 2015. u 19h u MaMi.

dugine obitelji

Podijelite

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn