|
|
|
|
 |
« Odgovor #16 : Travanj 08, 2009, 09:56:47 » |
|
wauuuuuuuu
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
مرحبا الناس ، ما بوتيفولّ يوم ، كيف أنت اليوم ؟
|
|
|
|
|
|
kvadry
Imunitetni
Maršal

Spol: 
|
 |
« Odgovor #18 : Travanj 18, 2009, 07:55:12 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
nikad ne odustaj biti čovjekom
|
|
|
|
|
|
kvadry
Imunitetni
Maršal

Spol: 
|
 |
« Odgovor #20 : Travanj 19, 2009, 11:17:13 » |
|
sviiiiiđa...aha... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
nikad ne odustaj biti čovjekom
|
|
|
|
|
|
 |
« Odgovor #21 : Travanj 20, 2009, 12:11:56 » |
|
je da su efekti vise diskretni i jednostavni, ali ja ne mogu podnjeti neke ludarije i pizdarije u toj animaciji.. probao sam se kontrolirati... ali ne, sta da sad tu meni slike sikacu, preskasu, da menjaju boju... a ma boze sacuvaj..... i da, napravio sam ispravku... fragmenat kine sam vremenski pomaknuo tako da se on ne pojavljuje kao sto je tu (odmah uz jedan drugi) jer su mi preblizu i ne odgovaraju dinamici tako. @kvadrek; falla, falla! http://gay-u-obitelji.com/site/images/banners/indija_banner_mali_podloga01.swf
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Travanj 20, 2009, 01:24:52 Momak »
|
Evidentirano
|
.... eh anđele nisam ti nikad rekao a sada je prekasno da ti srce miriši prekrasno.... 
|
|
|
|
Life Sucks
Global Moderator
Maršal

Spol: 
fantom u noći
|
 |
« Odgovor #22 : Travanj 20, 2009, 09:52:28 » |
|
odlično, ti se time baš baviš?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
''In Heaven a spirit both dwell Whose heart strings are a lute None sing so wild so well As the angel Israfel — And the giddy stars are mute. ''
|
|
|
|
|
|
Life Sucks
Global Moderator
Maršal

Spol: 
fantom u noći
|
 |
« Odgovor #24 : Travanj 20, 2009, 11:07:29 » |
|
Tak je i meni, obično baš ono čime se želiš baviti iz ljubavi jer to voliš, ne nosi kruh, zato ja radim u banci. Ali ne klasičnoj banci, to je više banka informacija, ja to zovem banka. Redakcija mi zvuči tako nekako pre napuhano. Ekskluzivno.
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Travanj 20, 2009, 11:11:14 LifeSucks »
|
Evidentirano
|
''In Heaven a spirit both dwell Whose heart strings are a lute None sing so wild so well As the angel Israfel — And the giddy stars are mute. ''
|
|
|
|
|
|
 |
« Odgovor #25 : Travanj 21, 2009, 02:33:59 » |
|
znam o čemu pričaš.. isto je i kod mene. zapravo, najviše bih se volio baviti poslom i kojim se bavim već 10 godina, ali... i radna mjesta na kojima radim zvuče prenapuhano bas iz razloga jer u RL-u od toga nema gotovo ništa (doslovno tako), a ovo što se tu vidi.. to je "po ljubavi" drugo po redu... ali ni od toga ništa. od toga još manje... dobar dio napraviš iz te ljubavi, dio jer, eto, napraviš, dio pokloniš ili daš,... eto, obradio sam sliku kolegice nedavno... i to se njoj svidjelo i svasta.. i danas pita dal bi mogao jos neku sliku joj obraditi... ljudima je to samo "samo"... a to sto ja moram ipak nesta odraditi za to "samo"... to kao da ne postoji. s druge strane nije problem to napraviti pogotovo za nekoga tko ti je blizak... ali kad se vremenom skupi svega toga, a zapravo ničega... jer se motaš samo oko onoga od čega nemaš nikakve koristi (koja je ipak potrebna) onda iz te frustriranosti brojis da ne kazem i minute.... postao sam jako gadan sto se toga tice, sve brojim... (kao da ce mi se platiti)... postao sam škrt u tom pogledu... do sada sam bio budala. ipak ispada da je bolje biti škrt nego biti budala. a s trece strane ovo su samo rijeci na papiru, jer ako uhvatim ista slododnog vremena ja cu joj ipak to napraviti. idem se obesiti sad odma... za drugo i nisam.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
.... eh anđele nisam ti nikad rekao a sada je prekasno da ti srce miriši prekrasno.... 
|
|
|
|
Life Sucks
Global Moderator
Maršal

Spol: 
fantom u noći
|
 |
« Odgovor #26 : Travanj 21, 2009, 10:10:25 » |
|
Po meni sa nekim ljudima (frendovi i jako bliske osobe) ipak trebaš neke stvari raditi bez naknade itd, jer ok možda će ti se vratiti jednog dana, možda ne. Ali to ćeš vidjeti jednog dana. Ja baš nemam frendova, ali smatram da ipak ljudima do kojih ti je stalo s neke strane drugačije se treba pristupiti nego prema tamo nekom xy-onu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
|