Pozdrav !
 Str: 1 2 [3] 4   Dolje
Autor Tema: Torchwood  (Posjeta: 2610 )
Legija 4RE
Imunitetni
Brigadir

Spol: Muški

« Odgovor #30 : Rujan 05, 2008, 07:21:09 »

najbolji jack i lanto momenti po epizodama, ima svega

Evidentirano

Legija 4RE
Imunitetni
Brigadir

« Odgovor #31 : Rujan 05, 2008, 07:26:18 »

evo scena o kojoj je liber pričo oduševljeno uz pjesmu goodbye my lover, ak ste fulali na prethodnoj stranici ima filmica jack i lanto....
« Zadnja izmjena: Rujan 05, 2008, 07:34:48 LegijaCCU185 » Evidentirano

kex bex
Imunitetni
Heroj

« Odgovor #32 : Rujan 05, 2008, 10:42:24 »

Mene samo zanima koje je pravo ime captaina jack-a harknessa  :hpy3:
Evidentirano

captain jack

Legija 4RE
Imunitetni
Brigadir

« Odgovor #33 : Rujan 06, 2008, 12:25:25 »

a jesi, a ja tu sve vruće filmiće našao jack i lanto incognito, kak ih ženska omela,a ti očeš ime jacka?! hm budem našao.
Evidentirano

liberalnoznatizeljni
Imunitetni
Heroj

Hot Lover

« Odgovor #34 : Rujan 06, 2008, 03:09:19 »

ohoooooo,znaci lanto i jack budu bili hopa cupa.oooooo, e da to je ta scena, scena mi je mrak.
Evidentirano

Ništa nije nemoguće, osim ako sam misliš da nije moguće......

liberalnoznatizeljni
Imunitetni
Heroj

Hot Lover

« Odgovor #35 : Rujan 06, 2008, 09:23:20 »

ovo sam uspio iskopat s xikipedie

Captain Jack Harkness is a fictional character played by John Barrowman in the long-running British science fiction television series Doctor Who and its spin-off series Torchwood. He first appears in the 2005 Doctor Who episode "The Empty Child" and reappears throughout the rest of the 2005 series as a companion of the ninth incarnation of the series' protagonist the Doctor. Jack goes on to become the central character in Torchwood, an adult-themed spin-off of Doctor Who. He returns in the 2007 series of Doctor Who, reuniting with the tenth incarnation of the Doctor, and returned again for the 2008 series.

In the programme's narrative, Jack is a time traveller and former con man from the 51st century. A bisexual, he is the first openly non-heterosexual character in the history of Doctor Who. In contrast to the wiser and older Doctor, Jack is a man of action, more willing to see the hands-on solution to the problem at hand. As a consequence of his death and resurrection in the 2005 series finale of Doctor Who, the character becomes immortal, a lasting change throughout his appearances in both series. Jack eventually becomes the leader of Torchwood, a British organisation dedicated to combating alien threats. Adding another layer to the character is a vague backstory which is gradually revealed as both programmes progress.

The popularity of the character amongst multiple demographics directly influenced the development of the spin-off series Torchwood, in which Jack is the lead amongst an ensemble cast. The character became a figure of the British public consciousness, rapidly gaining fame for portrayer John Barrowman. As an ongoing depiction of bisexuality in mainstream British television, the character became a role model for gay and bisexual young people in the UK. Jack is featured in the pages of various Doctor Who and Torchwood books, as well as having children's action figures created in his likeness from early appearances in Doctor Who.
Evidentirano

liberalnoznatizeljni
Imunitetni
Heroj

Hot Lover

« Odgovor #36 : Rujan 06, 2008, 09:25:08 »

znaci bivsi kaznjenik i putnik kroz vrijeme iz 51.st. btw sto znaci to spin off serija?
Evidentirano

jasminy
Heroj

Spol: Ženski

« Odgovor #37 : Rujan 06, 2008, 10:01:16 »

meni je serija ok,samo me ona zenska iritira. ide mi na zivce ko niko.
je, loše glumi... :ljt2:

ma jok..to je njihzova slika žene..scenaristova gay  slika žene..zato je u seriji ženska bez veze, glupa i "ne zna glumiti"..

eh

jadno

ah
 Belji se

opet sam rekla previše :mre:
« Zadnja izmjena: Rujan 06, 2008, 10:46:33 jasminy » Evidentirano

Oko za oko i čitav će svijet postati slijep.
Gandhi

medo
Imunitetni
Heroj

« Odgovor #38 : Rujan 07, 2008, 09:57:26 »

tamo su svi bisex, a ta ženska općenito ne zna glumiti i ona je više str8 nego gay, još nije bila sa ženom,samo sa muškima. ja sem ju gledal u enoj drugoj britanskoj, očajna je bila, žena je koma. ona tosh 5 puta bolje glumi a scenarist je isti.
Evidentirano

jasminy
Heroj

« Odgovor #39 : Rujan 07, 2008, 01:36:14 »

aj dobro....zar ti misliš da nema diskriminacije sa strane gay orjentiranih prema onima koji to nisu? ima ima...
nitko nije izuzet toga.
svatko voli gledati kroz svoju boju naočala. :brn3:
Evidentirano

Gandhi

kex bex
Imunitetni
Heroj

« Odgovor #40 : Rujan 07, 2008, 01:37:22 »

znaci bivsi kaznjenik i putnik kroz vrijeme iz 51.st. btw sto znaci to spin off serija?

To ti je ovako  :strbr:

Snimi se serija , postane popularna a onda se snimi druga serija koja se odvija u istom vremenu i koja ima interakciju s likovima i događajima iz prve serije

Naprimjer u TNG postoji jean luc picard i sad se snimi spin off DS9 a u prvoj epizodi tog spin offa gostuje picard i radnja je vezana dijelom uz tu drugu seriju

To je nesto kao nastavak , samo se taj nastavak odvija dijelom ili skroz u isto vrijeme kao i druga serija
Evidentirano

captain jack

kvadry
Imunitetni
Maršal

« Odgovor #41 : Rujan 07, 2008, 01:38:56 »

ja sam str8 pa mi loše glumi, a u glumu se ponešto kužim... :wlcm:
Evidentirano

nikad ne odustaj biti čovjekom

jasminy
Heroj

« Odgovor #42 : Rujan 07, 2008, 01:45:21 »

ok kvadry, kad ti tako kažeš........
ima li ona pto glumiti ili jj je dana glupa uloga?
recimo njen glupi smijeh nakon što je uhvatila dvojicu ljubavnika u strasti, meni ne izgleda istinito..tj. nije mi prirodna reakcija..prije bi bila zbunjenost i neugoda jer je upala u njihovu intimua zatim možda i zgranutost, zaprepaštenje...nikako ona reakcija ne ide sa situacojom..a smatram to isključivo greškom scenariste ili režisera, producenta..pojma nemaju.
bar o ženi.
Evidentirano

Gandhi

kvadry
Imunitetni
Maršal

« Odgovor #43 : Rujan 07, 2008, 01:50:37 »

scenarist stvara radnju, redatelj ju predočava, na glumcu je da se uživi i prenese emocije...ona je previše plastična, ima botox reakcije...strašno...dok me drugi glumci mogu odvesti u priču, ona me vrati ko hladan tuš...
Evidentirano

nikad ne odustaj biti čovjekom

liberalnoznatizeljni
Imunitetni
Heroj

Hot Lover

« Odgovor #44 : Rujan 07, 2008, 01:58:13 »

ona ne zna glumiti, di god je glumila, bilo koju ulogu ,ocaj zivi, ne zna glumit zenska, katastrofa je. nije to stvar redatelja ni scenarista, mislim da su redatelj i scenarist str8 tako da to nema veze s seksualnom usjerenoscu, zena jednostavno ne zna glumiti, vise bi joj lezale sapunice. d aje to do njih onda bi i tosh bila glupaca na kvadrat,a nije. to je do glumice, di god je glumila lose je glumila.
« Zadnja izmjena: Rujan 07, 2008, 01:59:23 liberalnoznatizeljni » Evidentirano

Str: 1 2 [3] 4   Gore
Ispis
Skoči na: