|
|
 |
« : Srpanj 30, 2008, 01:24:24 » |
|
Gledate ? cisto da vama bis ljudima i gayevima zacinim temu jedno pitanje dal vam je ovaj covjek zgodan ?  jos jedna zanimljiva informacija http://en.wikipedia.org/wiki/John_BarrowmanBarrowman is openly gay. He was voted the 2006 Stonewall "Entertainer of the Year"[2] and was third in Broadcast magazine's "Hottest Commodity" poll in November 2006.[3]
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
captain jack
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odgovor #3 : Srpanj 30, 2008, 01:28:32 » |
|
Da ,jucer je bia petominutni lez sex 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
captain jack
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odgovor #5 : Srpanj 30, 2008, 01:33:59 » |
|
meni nije zgodan ali mi je sladak.....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
kvadry
Imunitetni
Maršal

Spol: 
|
 |
« Odgovor #6 : Srpanj 30, 2008, 12:44:12 » |
|
kex kompa, snimim si svaku epizodu zbog chata, i onda guštam...odličan spin off od Dr.Who, no njega nisam gledao zbog lošeg subotnjeg termina...e da, kex, prekjučer na RTL pokazali snimke ufo-a nad Rabom, živ se htio pojesti jer nisam to vidio... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
nikad ne odustaj biti čovjekom
|
|
|
|
|
|
 |
« Odgovor #7 : Srpanj 30, 2008, 01:05:00 » |
|
Nisan ni ja  Ma termin je svakim radnim danom u 11 sati navecer a dr who je subotom ujutro , samo torchwood je ozbiljniji od doctora , ponekad pomislis da nije spin off
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
captain jack
|
|
|
|
kvadry
Imunitetni
Maršal

Spol: 
|
 |
« Odgovor #8 : Srpanj 30, 2008, 01:06:54 » |
|
ja sam vidio to na rtl-u, no nisam uživo, a blejim u nebo svaku večer...inače, Kvarner je sjecište, prema ufolozima, na koje često navraća ufo...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odgovor #9 : Kolovoz 01, 2008, 01:37:19 » |
|
ja jučer prvi put gledo taj torchwood i moram prizat da mi se sviđa, jel to ide svaki dan?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
مرحبا الناس ، ما بوتيفولّ يوم ، كيف أنت اليوم ؟
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odgovor #11 : Kolovoz 01, 2008, 07:18:53 » |
|
ja jučer prvi put gledo taj torchwood i moram prizat da mi se sviđa, jel to ide svaki dan?
Subotom i od ponedjeljka do cetvrtka u 11 sati , baren za sada 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
captain jack
|
|
|
|
kvadry
Imunitetni
Maršal

Spol: 
|
 |
« Odgovor #12 : Kolovoz 01, 2008, 10:57:22 » |
|
Subotom i od ponedjeljka do cetvrtka u 11 sati , baren za sada  točnije ponedjeljak - četvrtak u 23h... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odgovor #13 : Kolovoz 01, 2008, 11:13:31 » |
|
jedno pitanje dal vam je ovaj covjek zgodan ?  jos jedna zanimljiva informacija http://en.wikipedia.org/wiki/John_BarrowmanBarrowman is openly gay. He was voted the 2006 Stonewall "Entertainer of the Year"[2] and was third in Broadcast magazine's "Hottest Commodity" poll in November 2006.[3] mozda cak i je zgodan.... ali, tako definitivno, ne moj tip. osobno, meni ne zgodan.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
.... eh anđele nisam ti nikad rekao a sada je prekasno da ti srce miriši prekrasno.... 
|
|
|
|
|
|
 |
« Odgovor #14 : Kolovoz 01, 2008, 11:41:19 » |
|
a tu se raspravlja o glumcu?! ja skužio o seriji, meni se serija sviđa, glumac mi je balavo sladak i ništa posebno, strašno me podjseča na onog glumca iz navy csi, onog sijedog, gibbsa. koda su preslikani, ko u nekom rodu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
مرحبا الناس ، ما بوتيفولّ يوم ، كيف أنت اليوم ؟
|
|
|
|
|