Pozdrav !
 Str: [1]   Dolje
Autor Tema: Svađe sadečkom, partnerom, mužem, ljubavnikom, curom, ženom itd....  (Posjeta: 1262 )
Life Sucks
Global Moderator
Maršal

Spol: Muški

fantom u noći

« : Rujan 05, 2009, 11:20:41 »

Koliko često se svadite u vezi i na kaj to liči? I kako to uopće započne, kako ide i kako završi? Pitam čisto onako informativno, ja nisam još niti jednim sa svojim se posvadio, a mislim da to nekako možda i nije normalno i pitam se kada će nam se dogoditi prva svađa?
Evidentirano

''In Heaven a spirit both dwell Whose heart strings are a lute  None sing so wild so well
As the angel Israfel — And the giddy stars are mute. ''

Momak
Uredništvo
Maršal

« Odgovor #1 : Rujan 06, 2009, 12:06:52 »

Svađa je u jednom odnosu normalna stvar. Bitno je samo do koje granice ide.
Ako definiramo da je svađa manifestacija nesporazuma koja ima za intenciju neko eskaliranje u energičnosti... onda partner mora biti prije toga jako dobro svjestan da je tako nesto dopustivo samo i samo ukoliko je opravdano, tj. recimo ako sam ja nesta realno zasro (ako i onda). Također vrijedi i za mene.
Inace kod mene nema svađa, jezikovih juha da, ali svađa nema. Kod problema se poziva na razgovor i pokusava ga se rijesiti na taj nacin. Ako ne ide na taj nacin nece ici ni svađom. Ako ne ide na taj nacin vise cu biti tuzan i event. povrijeđen nego spreman da se svađam.
Impulzivan jesam, ali to je svega par puta do sada odvelo do svađe (cca. dva) i to ako je partner bio izuzetno bezobrazan i kada je bio uporan i uporan i uporan u svojoj gluposti. Zapravo, to onda i nije bila svađa, vec tjeranje u krasna tri leptira na glasniji nacin.
Impulzivan jesam, ali sam na svađe alergican i zaobilazim ih.
Evidentirano

.... eh anđele nisam ti nikad rekao a sada je prekasno da ti srce miriši prekrasno....

sanjiv
Imunitetni
Brigadir

« Odgovor #2 : Rujan 06, 2009, 01:06:06 »

A joj :knck:
KAj bi rekli bosanci:"Đe me nađe"
Evidentirano

carlstad
Imunitetni
Brigadir

« Odgovor #3 : Rujan 06, 2009, 01:09:48 »

a joj..bilo je svađa..ugoavnom se znalo planut radi sitnice, pa se poslje smijali
Evidentirano

Life Sucks
Global Moderator
Maršal

fantom u noći

« Odgovor #4 : Rujan 06, 2009, 02:59:09 »

A joj :knck:
KAj bi rekli bosanci:"Đe me nađe"

tebe neću ni pitati, znam sve......btw jeli se ohladio malo?
Evidentirano

''In Heaven a spirit both dwell Whose heart strings are a lute  None sing so wild so well

sanjiv
Imunitetni
Brigadir

« Odgovor #5 : Rujan 07, 2009, 02:57:49 »

je :grn:
Evidentirano

PokerFace
Pionir

« Odgovor #6 : Studeni 29, 2009, 10:54:36 »

Ahh sada Smilie ma počne bezveze, nekada ja započnem,a nekada on Smilie
Npr. pričamo kako čemo pozvati njegovog brata i od brata curu na cugu.
Ja nisam bio dobre volje jer su me straci doma ispizdili i onda velim kako bolje da budemo sami itd.
I onda počne... sve i svašta, povišenje tona tralalallala hehehe i za 15 minuta je dobro Smilie
Nakraju su došli oni i ja sam se napio hehehe hahahah ;)
Evidentirano

You cannot read my poker face Smilie

steevy
Imunitetni
Maršal

« Odgovor #7 : Studeni 29, 2009, 04:37:37 »

ja se svađam sa svojom tehnikom  :indf2:
Evidentirano

PokerFace
Pionir

« Odgovor #8 : Studeni 29, 2009, 05:25:42 »

Ma sve je to dio veze ;)
Evidentirano

You cannot read my poker face Smilie

vyper
Zametak
*

« Odgovor #9 : Sijeanj 14, 2010, 09:28:58 »

Bok svima. Eto i mojeg prvog posta ovdje na ovom forumu, ne računajući na ono predstavljanje... Zanimljiva tema... I nas dvoje se u vezi znamo često posvadjati, obično se to desi radi sitnica, ili smo nabrijani radi nekih stvari koje nemaju veze izravno sa nama, pa se onda iskalimo jedan na drugome... ali je sve to kratkog vijeka, na sreću. Eto, ja jučer "poludio" jer je u knedle stavio breskve, a ne pekmez, pa ja nisam htio jesti. Iskreno, da je meni to netko napravio, bacio bi mu tanjur u glavu. :-) U biti, kad razmislim, sve ozbiljne probleme smo do sad uvijek riješavali razgovorom, a svadimo se radi sitnica... zašto nije oprano suđe, tko će prošetati psa, itd, itd.  Mah mah
Evidentirano

Momak
Uredništvo
Maršal

« Odgovor #10 : Sijeanj 14, 2010, 11:02:24 »

i ja mislim da to nekako tako ide... i da je to nekako normalno.
heh, da.. fajtovi oko sitnica - poznato kao sto je poznato rjesavanje bitnijih stvari na sasvim drugaciji nacin.
Evidentirano

.... eh anđele nisam ti nikad rekao a sada je prekasno da ti srce miriši prekrasno....

steevy
Imunitetni
Maršal

« Odgovor #11 : Sijeanj 15, 2010, 03:15:18 »

u svakoj vezi postoje "faze". hoće li veza opstati, ovisi o sklonosti ka kompromisu obje strane. mislim da su homoseksualne veze krhkije jer ne postoji kohezijski faktor kad nestane onog prvobitnog "kick"-a a to su djeca. većina heteroseksualnih brakova nakon više godina postaje tek "rutina" koja se kompenzira brigom oko djeteta/djece. osim toga, mi (homoseksualci) smo poprilični individualisti i teško se prilagođavamo onoj drugoj strani. naravno, ovo je moj nekakav generalni stav na bazi osobnih iskustva, no srećom, ima izuzetaka.
Evidentirano

Life Sucks
Global Moderator
Maršal

fantom u noći

« Odgovor #12 : Sijeanj 15, 2010, 07:10:14 »

kako gdje nema djeteta, u ovoj rupi od države nema, baš sam sa bratom o ovoj temi pričao, pa je rekao da ima nešto u vezi toga sa djecom, da su on i njegov muž u nekakvoj isto rutini i to dijete im je u biti neka poveznica  sa kojom se stalno bakću i stalno nešto novo bude oko njega.
Evidentirano

Momak
Uredništvo
Maršal

« Odgovor #13 : Sijeanj 15, 2010, 10:39:03 »

ja bi to nekako nazvao "zajednicki interes" - tocka interesa obiju strana u kojoj se i jedan i drugi nalaze i cemu se stalno vracaju. moguce da je.

OT;
ajde, fala bogu da se napise topic-dva i o djeci na gay u obitelji!  Hihihi
Evidentirano

walter
Zametak
*

« Odgovor #14 : Sijeanj 19, 2010, 08:23:16 »

svadje su noralna stvar sve dok se rijesavaju..kad postane ucestalo oko jedne stvari vrijeme je da se zapitas koliko se razumijete...
Evidentirano

Str: [1]   Gore
Ispis
Skoči na: